Notes on The Sand

Пълна информация за настаняване, как да ни откриете и забележителностите в околността.

Настаняване

Международен Младежки Център - хотел Хелиос: Цени за настаняване на човек за периода 29.08-1.09.2019 - три нощувки със закуска, обяд и вечеря на шведска маса.

  • 120 лв. на човек за три нощувки при настаняване в четворна стая
  • 140 лв. на човек за три нощувки при настаняване в тройна стая
  • 190 лв. на човек за три нощувки при настаняване в двойна стая

Забежека: В хотел Хелиос е възможно и настаняване за дати 27 и 28.08.2019. Цената на нощувка на ден, е 1/3 от посочената по-горе цена при съответното настаняване. Стаите с възможност за допълнително настаняване, са ограничени като бройка.

Заплащането на капаро - 30% или на цялата сума се извърша до 1.08.2019. по следната банкова сметка: BG52UNCR70001519458835, Титуляр ПГА-тур ЕООД. За плащане в евро може да ползвате евровата сметка: BG03UNCR70001519458844 банков код UNCRBGSF. Получател ПГА-тур ЕООД. При плащане по банка моля посочете името на участника и фестивала в основанието за плащане. Пример: Ивана Г. Иванова, Ноти по пясъка.

Допълнителна информация за условията може да отриете ТУК.

В непосредствена близост до гр. Китен се намират едни от най-прочутите резервати в България. Това са Водни лилии и Ропотамо, блатата Аркутино и пясъчните дюни Перла.

Най-любопитната за туристите част от културата тук е свързана с тази от времето на траките. Открити са 4 светилища, 12 долмени и над 10 могилни некропола оставени от траките. Светилището Беглик Таш олицетворява култа към Слънцето и е част от тракийските паметници. Със сигурност всеки трябва да зърне уникалните скални образувания Лъвската глава, фиордите и тюленовата пещера в Маслен нос.

Древният път на птиците Вия Понтика характеризира района на Приморско като изключително екологично чист. Крепостна стена Урдовиза – древно селище, разположено на едноименния полустров Урдовиза, на територията на днешен гр. Китен. Археологическите проучвания, потвърждават съществуването му по време на ранната бронзова епоха (около 300 г. пр. Хр.).

Find Us

Разберете как да ни откриете! Разгледайте околността.